Articles

Studio Apartman me Qera Ditore "DP 1"

Studio Apartament me qira ditore në Tiranë, rruga "Sami Frashëri", pranë Drejtorisë së Policisë. Apartament komod i lokalizuar në një prej zonave më të mira të Tiranës. Shumë afër Bllokut, zonës më të famshme të Tiranës dhe shumë afer bareve, restoranteve, clubeve dhe dyqaneve. Shume afer Muzeve te qytetit dhe Bulevardit qendror. 

Akomodimi eshte totalisht i mobiluar edhe disponon :  

Ambjent gatimi, Wifi,  AC 

Akomodimi 2 persona 

Çmimi 3500 Lek/Nata (27 euro/Nata)

==============================================

Studio apartment for short term rental in "Sami Frashëri" street, near Main Police Station in Tirana . A comfortable studio apartment located in one of the best areas of Tirana. Very near to “Blloku”, the fancy district of Tirana center very closed to bars, restaurants, clubs & shops. Very near to most of the Museums and Main Boulevard. 

The apartment is totally furnished and contains 

Kitchen facilities, Wifi, AC 

Accommodators 2 persons, 

Price 3500 ALL / Night (27 € / night) 

Book a Tour  

Book an Apartment in Tirana

Book an Airpot Shuttle 

Rent a Car

 

 

Timber by EMSIEN-3 LTD

Where to find us

Blv. "Bajram Curri" Pallatet "1 Maji" 19/1,Tirana, Albania.