Articles

Studio Apartament me Qera Ditore "The Garden"

"Kopshti" eshte nje dhome dyshe ne nja nga Bulevardet kryesore te Tiranes. 

Akomodimi ka nje ballkon me nje pamje interesante nga lumi Lana dhe qyteti. Kjo studio eshte restauruar se fundmi me nje stil moderrn edhe komod. 

E lokalizuar vetem 5 minuta nga Blloku dhe qendra e qytetit, ne nje zone me shume akses edhe nga transporti publik krijojne akomodimin per te qendruar ne Tirane. 

 AC, Flat Screen TV, WiFi

Cmimi : 3000 Lek / Nata (23 € / Nata)

Kapaciteti - 2 personsa 

===================================

The Garden is double room studio in one of Tirana's main boulevards (Bajram Curri Boulevard).

It has a cute balcony that offers a great view of the Lana River & the city. The studio has been recently reconstructed in a fashionable & comfortable modern style. Located just 5 minutes walking from “Blloku” and very near from City center, in a very accessible area even by public transport in might be your ideal place to stay.

 AC, Flat Screen TV, WiFi

Price : 3000 Lek / Night (23 € / night)

Capacity - 2 persons 

 

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

Timber by EMSIEN-3 LTD

Where to find us

Blv. "Bajram Curri" Pallatet "1 Maji" 19/1,Tirana, Albania.