Articles

Studio Apartament me Qira Ditore "Penthouse 1"

Studio Apartament me qira ditore në Tiranë, rruga "Pashko Vasa", ne Bllok. Apartament komod i lokalizuar në një prej zonave më të mira të Tiranës. I pozicionuar në Bllok, zonës më të famshme të Tiranës dhe shumë afer bareve, restoranteve, clubeve dhe dyqaneve. Shume afer Muzeve te qytetit dhe Bulevardit qendror. 

Akomodimi eshte totalisht i mobiluar edhe disponon : 

Ambjent gatimi, Wifi, AC

Akomodimi 2 persona.

Çmimi 3500 Lek/Nata 28 € / Nata 

* Çmimet bazohen në monedhën Shqiptare Lekë. Për pagesa në monedha të tjera (Euro, USD) pëllogaritjet bëhen bazuar në kursin ditor të këmbimit 

==============================================

Studio apartment for short term rental in "Pashko Vasa" street, in Bllok. A comfortable studio apartment located in one of the best areas of Tirana. Just in “Blloku”, the fancy district of Tirana center very closed to bars, restaurants, clubs & shops. Very near to most of the Museums and Main Boulevard. 

The apartment is totally furnished and contains 

Kitchen facilities,  Wifi,  AC 

Accommodators 2 persons, 

Price 3500 ALL / Night 28  / Night

* Prices are based on the Albanian currency ALL. Payments in other currencies (Euros, USD) are possible based on the daily exchange rate. 

Book a Tour  

Book an Apartment in Tirana

Book an Airpot Shuttle 

Rent a Car

Timber by EMSIEN-3 LTD

Where to find us

Blv. "Bajram Curri" Pallatet "1 Maji" 19/1,Tirana, Albania.