Apartamente me Qira Ditore / Qera Ditore janë pjesë integrale e Choose Balkans. Kompania jonë është një prej operatorëve të parë, në tregun Shqiptar, në ofrimin e një koleksioni të gjerë akomodimesh me qira afatshkurtër lokalizuar në qendër të Tiranës. Të gjitha akomodimet ofrojnë lidhje interneti WiFi falas, dhe janë jo më larg se 1 km larg Sheshit Skënderbej. Choose Balkans ofron qira / qera afatshkurtra (ditore, javore, mujore) apartamente, studio, garsoniere dhe vila në disa nga zonat më të preferuara në Tiranë, Vlorë, Pogradec, Theth, Valbonë, Gjiri i Lalzit, Sarandë dhe Hirmarë.

Ska rëndësi nëse jeni turist, në një udhëtim biznesi, rimbledhje familjare ose një grup miqsh që vizitojnë Tiranën, ne do të gjejmë vendin e ideal për qëndrimin tuaj.

Qëllimi ynë është t’iu ofrojmë klientëve tanë kombinimin më të mirë të komoditetit maksimal të shtëpive (plotësisht të kompletuara) me vendodhjet më qëndrore dhe çmime optimale.

Daily Rental Apartments are an integral part of Choose Balkans. Our company has been one of the first service providers to offer a wide collection of single units located at best areas in the centre of Tirana. All units come with free WiFi access and are within 1 km from the central Skanderbeg Square. Choose Balkans provides temporary (days, weeks, months) rental apartments, studios and villas in some of the most desirable areas of Tirana, Vlora, Pogradec, Theth, Valbona, Gjiri i Lalzit, Saranda, Himara etc.

Whether you are a tourist, on a business trip, a family reunion or a group of friends visiting Tirana, we will find the ideal place for you to stay.

Our aim is to provide our clients the best combination of finest home comfort (fully equipped), most attractive locations all at the optimum prices.

TIRANE

Timber by EMSIEN-3 LTD

Language

ensqnlfrdeit

Pogradec

Vlora

Contact

Where to find us

Blv. "Bajram Curri" Pallatet "1 Maji" 19/1,Tirana, Albania.