Studio Apartment me qira ditore ne Pogradec: 2500 Lekë/Night

Tek Mikpritja Apartments, mund të prisni gjithë komoditetin e një hotel, por me më shumë hapësirë ​për t’u ndjerë si në shtëpinë tuaj. Synimi ynë është t’ju ofrojmë më shumë hapësirë, më shumë privatësi dhe një dizajn modern.  Akomodimet karakterizohet nga nje kombinim i rehatise me stilin bashkekohor. Ketu mund te gjeni te pranishme te [...]
Read More

Studio Apartment me qira ditore ne Pogradec: 3000 Lekë/Night

Tek Mikpritja Apartments, mund të prisni gjithë komoditetin e një hotel, por me më shumë hapësirë ​për t’u ndjerë si në shtëpinë tuaj. Synimi ynë është t’ju ofrojmë më shumë hapësirë, më shumë privatësi dhe një dizajn modern.  Akomodimet karakterizohet nga nje kombinim i rehatise me stilin bashkekohor. Ketu mund te gjeni te pranishme te [...]
Read More

Studio Apartment me qira ditore ne Pogradec: 3000 Lekë/Night

Tek Mikpritja Apartments, mund të prisni gjithë komoditetin e një hotel, por me më shumë hapësirë ​për t’u ndjerë si në shtëpinë tuaj. Synimi ynë është t’ju ofrojmë më shumë hapësirë, më shumë privatësi dhe një dizajn modern.  Akomodimet karakterizohet nga nje kombinim i rehatise me stilin bashkekohor. Ketu mund te gjeni te pranishme te [...]
Read More

Apartament 1+1 me qira ditore ne Pogradec: 3500 Lekë/Nata

Tek Mikpritja Apartments, mund të prisni gjithë komoditetin e një hotel, por me më shumë hapësirë ​për t’u ndjerë si në shtëpinë tuaj. Synimi ynë është t’ju ofrojmë më shumë hapësirë, më shumë privatësi dhe një dizajn modern.  Akomodimet karakterizohet nga nje kombinim i rehatise me stilin bashkekohor. Ketu mund te gjeni te pranishme te [...]
Read More

Apartment Luksoz me qera ditore ne Pogradec: 4000 Lekë/Nata

Tek Mikpritja Apartments, mund të prisni gjithë komoditetin e një hotel, por me më shumë hapësirë ​për t’u ndjerë si në shtëpinë tuaj. Synimi ynë është t’ju ofrojmë më shumë hapësirë, më shumë privatësi dhe një dizajn modern.  Akomodimet karakterizohet nga nje kombinim i rehatise me stilin bashkekohor. Ketu mund te gjeni te pranishme te [...]
Read More
× How can I help you?