Articles

Studio Apartament me Qera Ditore "The City"

"Qyteti" eshte nje dhome dyshe ne nja nga Bulevardet kryesore te Tiranes. 

Akomodimi ka nje ballkon me nje pamje interesante nga lumi Lana dhe qyteti. Kjo studio eshte restauruar se fundmi me nje stil moderrn edhe komod. 

E lokalizuar vetem 5 minuta nga Blloku dhe qendra e qytetit, ne nje zone me shume akses edhe nga transporti publik krijojne akomodimin per te qendruar ne Tirane. 

 AC, Flat Screen TV, WiFi

Kapaciteti - 2 personsa 

Çmimi 3000 Lek/Nata 23 € / Nata 

* Çmimet bazohen në monedhën Shqiptare Lekë. Për pagesa në monedha të tjera (Euro, USD) pëllogaritjet bëhen bazuar në kursin ditor të këmbimit 

 

===================================

The City is double room studio in one of Tirana's main boulevards (Bajram Curri Boulevard).

It has a cute balcony that offers a great view of the Lana River & the city. The studio has been recently reconstructed in a fashionable & comfortable modern style. Located just 5 minutes walking from “Blloku” and very near from City center, in a very accessible area even by public transport in might be your ideal place to stay.

 AC, Flat Screen TV, WiFi

Capacity - 2 persons 

Price 3000 ALL / Night 23  / Night

* Prices are based on the Albanian currency ALL. Payments in other currencies (Euros, USD) are possible based on the daily exchange rate. 

Book a Tour  

Book an Apartment in Tirana

Book an Airpot Shuttle 

Rent a Car

 

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Timber by EMSIEN-3 LTD

Where to find us

Blv. "Bajram Curri" Pallatet "1 Maji" 19/1,Tirana, Albania.