Ambassador Skyline 1: 12000 Lek/Nata

The Ambassador Apartments are located in a sophisticated part of Tirana, right nearby the Air Albania Stadium. The Skyline 1 Apartment offers views of the entire city, surrounded by twinkling metropolitan lights during the night, while at the same time nestled away from the hustle and bustle. Included in the space are an impressive array [...]
Read More

Ambassador Skyline 2: 12000 Lek/Nata

The Ambassador Apartments are located in a sophisticated part of Tirana, right nearby the Air Albania Stadium. The Skyline 2 Apartment offers views of the entire city surrounded by twinkling metropolitan lights during the night, while at the same time, nestled away from the hustle and bustle. Included in the space are an impressive array [...]
Read More

Ambassador Skyline 3: 11000 Lek/Nata

The Ambassador Apartments are located in a sophisticated part of Tirana, right nearby the Air Albania Stadium. The Skyline 3 Apartment offers leafy green views of Tirana Grand Park, only a few minutes walking distance from the nearby Lake of Tirana. Ambassador Skyline 3 Apartment offers an impressive array of unique features such as a [...]
Read More

Ambassador Skyline 4: 11000 Lek/Nata

The Ambassador Apartments are located in a sophisticated part of Tirana, right nearby the Air Albania Stadium. The Skyline 4 Apartment offers leafy green views of Tirana Grand Park, only a few minutes walking distance from the nearby Lake of Tirana. Ambassador Skyline 4 Apartment offers an impressive array of unique features such as a [...]
Read More

Gasoniere me qira ditore ne Tirane: 5600 Lek/Nata

Gasoniere me qera ditore ne qender te Tiranes Apartamenti karakterizohet nga nje kombinim i rehatise me stilin bashkekohor. Ketu mund te gjeni te pranishme te gjitha facilitetet e nevojshme per ta bere qendrimin tuaj sa me komod; kuzhine e kompletuar, kondicioner, internet, etj. Gjithashtu mund te argetoheni duke ndjekur ne televizor filmat e preferuar permes [...]
Read More

Studio Apartment me qera ditore ne Qender te Tiranes: 6400 Lek/Nata

Studio Apartment me qera ditore ne Qender te Tiranes Tek Retreat Apartments, mund të prisni të gjithë luksin dhe komoditetet e një boutique hotel, por me më shumë hapësirë ​për t'u ndjerë si në shtëpinë tuaj. Synimi ynë është t'ju ofrojmë më shumë hapësirë, më shumë privatësi dhe një dizajn modern. Pavarësisht nëse jeni në [...]
Read More

Studio Apartament me qera ditore ne Qender te Tiranes: 5900 Lek/Nata

Studio Apartament me qera ditore ne Qender te Tiranes  Tek Retreat Apartments, mund të prisni të gjithë luksin dhe komoditetet e një boutique hotel, por me më shumë hapësirë ​për t'u ndjerë si në shtëpinë tuaj. Synimi ynë është t'ju ofrojmë më shumë hapësirë, më shumë privatësi dhe një dizajn modern. Pavarësisht nëse jeni në [...]
Read More

Studio Apartament me qera ditore ne Qender te Tiranes: 5900 Lek/Nata

Studio Apartament me qera ditore ne Qender te Tiranes  Tek Retreat Apartments, mund të prisni të gjithë luksin dhe komoditetet e një boutique hotel, por me më shumë hapësirë ​për t'u ndjerë si në shtëpinë tuaj. Synimi ynë është t'ju ofrojmë më shumë hapësirë, më shumë privatësi dhe një dizajn modern. Pavarësisht nëse jeni në [...]
Read More

Studio Apartament me qira ditore prane qendres se Tiranes: 6400 Lek/Nata

Studio Apartament me qira ditore prane qendres se Tiranes  Tek Retreat Apartments, mund të prisni të gjithë luksin dhe komoditetet e një boutique hotel, por me më shumë hapësirë ​për t'u ndjerë si në shtëpinë tuaj. Synimi ynë është t'ju ofrojmë më shumë hapësirë, më shumë privatësi dhe një dizajn modern. Pavarësisht nëse jeni në [...]
Read More

Studio apartament me qera ditore ne qender te Tiranes: 6400 Lek/Nata

Studio apartament me qera ditore ne qender te Tiranes Studio apartamenti karakterizohet nga nje kombinim i rehatise me stilin bashkekohor. Ky akomodim siguron nje pamje mahnitse te Sheshit Skenderbej dhe qendres se Tiranes, te cilen mund ta shijoni nga ballkoni ne katin e njembedhjete. Ketu mund te gjeni te pranishme te gjitha facilitetet e nevojshme [...]
Read More
× How can I help you?